satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us

My name: Kamal Fadhly
My Fotopage: http://kamal.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mr Ein twenty twenty
Latest entry:BERPINDAH
PERHATIAN Sukacita dimaklumkan saya telah berpindah ke http://mr-ein.blogspot.com/. namun begitu segala kandungan didalam fotopages ini akan kekal sebagai kenangan masa-masa lalu 8-) Apapun terima kasih kerana melawat..jika masih berminat sila melawat alamat diatas. sekian, terima kasih mr.ein (29-4-2010) View this Fotopage entry
Mohd Faizal
Latest entry:MFAZCOM INTERNET CAFE
KAMI MENAWARKAN PERKHIDMATAN: * Format PC & Notebook, Netbook(Win Xp,7) * Servis PC & Notebook, Netbook * Networking & Cabling * Setup Cafe Station * Clean Virus & Update Anti Virus * Backup Data * Recovery File yang hilang atau terdelete * Install All New Program Dan Software² * Aksesori Komputer * Menjual Komputer Recon & Baru * Tukar ganti hardware Komputer * Khidmat pemasangan komponen komputer * Pusat Internet * Fotostat, Scan, Print, Copy ***************************************... View this Fotopage entry
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Ainuddin Hilmi
Latest entry:Working Visit to New York, September 2009
View this Fotopage entry
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Sue Yusof
Latest entry:Majlis Pertunangan Azim - Aida
Tarikh Pertunangan : 17 Mei 2009 Anak saudara aku dah bertunang juga akhirnya. Pada usia 22 tahun, insyaAllah Azim akan menjadi seorang suami pada akhir tahun ini. Satu usia yang muda bagi aku, tetapi Azim sudahpun dewasa dalam keluarganya apabila dia telah pun berjaya dalam kerjayanya sebagai dealer Celcom bagi daerah Muar. Alhamdulillah semua majlis berjalan lancar. Agak lambat untuk aku upload gambar2 ini disini, aku lebih banyak menghabiskan masa mengupload difacebook pula. Huhu. Bakal ... View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
Abi BaGong and Umi DqNa
Latest entry:Moving foward....
We're moving.... to http://permatahatiumi.blogspot.com/(Permata Hati Umi) View this Fotopage entry
Abi n Dhia
Athiah Ilyana
Latest entry:Aku dan Dirimu
View this Fotopage entry
ziyyad ul nizam
Latest entry:Guppy
Hmmm...lama x hapdet...hmmm... Last entry ttg mak aku punye hobi. entry kali akunye hobi lak.. bela ikan guppy.. :-> ekceli, aku x igt bila 1st time aku bela guppy.. :-> :-D tapi, last time aku berenti raya 2 tahun lepas. napa berenti?? $-) camni critanya... aku bela guppy dlm pasu kat luaq umah nuu.. so, bila raya tu pepaham je lahhh.. ramai org mai ke umah, termasuklah beberapa org 'raksasa gorgon'!! :-D dgn selambenye raksasa-raksasa tersebut memasukkan tangan mereka ke dlm ayaq dlm pasu yg menga... View this Fotopage entry
cneo osman
Latest entry:I moved to .........
Dear all, Please be informed that i moved to http://senyeorita.blog.com See u there . Thanks for everything guys :) regards, cneo osman View this Fotopage entry
suri and I
BisKuaT Fotopages
Latest entry:Sungai Petani--Wind up--
View this Fotopage entry
Nur Fatin and Mohd Helmi
Latest entry:Tangan yg memberi lebih baik dr yg menerima..
penah dgr wording nih? ade dlm lirik lagu Ruhil penah nyanyi masa Fatin kecil.. anyway.. just a short one.. nak advertise kalu ade sape2 rase nak memberi.. surau kat area Desa Pinggiran Putra, dekat Putrajaya area rumah semi-d n banglo kat fasa 1&2 ade nak bina surau baru.. so jika ade yg bermurah hati nak menderma.. sgt dialu2kan.. salah satu amalan yg terus dpt pahala/mengalir pahalanya setelah kiter meninggal is sedekah jariah specially pada masjid & surau kan.. so mari la kiter menderma.. ;-) Fa... View this Fotopage entry
fatin lapik ngan daun pisang since ade lagi daun pisang dulu..
maa saa
Latest entry:Besday Ayu,Zam n Puan Yasmin /Farewell Party tuk dik Emy
Hari nie aku ngan intan pi Zen (kat Midvalley) beli kek tuk besday wat Zam n Ayu n puan Yasmin (br th besday puan yasmin 14/12 nie)...sedapnya rasa kek tuh..rupanya zen nie adik badik secret recipe tapi saiz kek lebih kecil dr secret recipe..rega pun murah ckit dr secret recipe....so aku syorkan beli lah kek zen... :-D View this Fotopage entry
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
Muhammad Zulhilmi
Latest entry:Edisi Kembali ke FP - Introducing my nephew, 'Aisy Nawfal!
Assalamualaikum semua.. Whoa..dah lame giler aku tak update FP aku ni..Jadi,aku kembali untuk menceriakan suasana. :-D So guys, i would like to introduce to you the new member of the Zainol family, my nephew - 'Aisy Nawfal. These pictures was shot during his birth..few months ago.Baru nak upload ni..heheh. View this Fotopage entry
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
Ahmad Adlan
Latest entry:Salam Lebaran
Salam Aidilfitri. Its been awhile since the last update. Its another Aidilfitri and here's some of the picture on the first day of Raya. Location: National Mosque, Kuala Lumpur Time: 8 am - 10 am Another picture was taken in my house. Our family portrait and a picture with my cousin. View this Fotopage entry
With PakLang and his family
Hidayana Budiono
Latest entry:Arif Iman
Gambar-gambar budak kecik ni sepanjang raya. View this Fotopage entry
mzams adda
View this Fotopage latest entry
Humaira-1 yr and 10mons
ana lara
Latest entry:berpindah...
saya sudah berpindah : lawati http://anafarha.fotopages.com terima kasih! View this Fotopage entry
sabli dahrin
Latest entry:Happy Independance Day to Malaysia
* http://www.youtube.com/watch?v=97o22K6XL_8 ふり かえる と いつも きみ が わらって くれた かぜ の よう に そっと まぶし すぎて め お とじて も うかんで くる よ なみだ に かわってく きみ だけ を しんじて きみ だけ を きず つけて ぼくら は いつも はるか はるか とおい みらい お ゆめみてた はず さ たちどまる と... View this Fotopage entry
Bali 3
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
enn eff aii
Latest entry:Sumaiyyah An-Najla
View this Fotopage entry
abdlhdbnmhdnr lightstar
Latest entry:Storybook Albums.
Ni layout album storybook...maybe pasni buat lebih baik lagi. Layout harus berkembang...ok ke? View this Fotopage entry
5
Amir Adli
Latest entry:Eidulfitri '08
Tahun ni raya mcm biasa lah, balik Taiping. Mmg tiap2 tahun pun balik Taiping. Mmg Taiping jer kampung yg aku ada. Jadi pendek kata balik Taiping tiap2 kali raya. Tu lah critanya. hahaha... Tp tahun ni buat pertama kalinya setelah berpuluh tahun, aku berhari raya bukan lagi sebagai seorang student. hehehe.. tapi nasib baik aku belum mula kerja, jadi xpayah la bagi duit raya... budak2 ni semua dah mintak2, tp aku kata tahun depan lah. Tahun ni xsemua famly aku balik sbb ade yg berhari raya di umah mert... View this Fotopage entry
Purple Lily
Latest entry:untitled
View this Fotopage entry
Sharifah Muhammad
Latest entry:Bila Perlu Memilih.....
*buatlah pilihan yang terbaik*....... Tak dalamkah Cinta dalam hatiku Dah berbunga hidupku Bersamamu aku setia Tapi kini Kau telah tajamkan duri Menduakan cintaku Yang telah lama ini Ku cuba Untuk bertahan Tapi perih hati ini Pilih aku atau dia Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya Pilih aku atau dia Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya Kan ku tetap kan setia padamu Jika kau mampu tinggalkan dirinya Kan ku * http://www.youtube.com/watch?v=eeLLomvmqRs View this Fotopage entry
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
mopiko JR
Latest entry:hjdolah family
View this Fotopage entry
Fa Riehan
Latest entry:She's now 1 year old! My little sweet princess!
Sedar tak sedar, dah 1tahun 1bln dah Nur Zahraa! Abah dah lama tak update fp ni. So kali ni abah ada masa sket, abah letak gmbr adik kat sini. Seksok bila adik dah besar, boleh la adik tgk fp ni khas buat adik ngan mama tersayang! :-D Luv u! View this Fotopage entry
hehehe..best tak bah!
xXl rinaKeiko lXx
Latest entry:suatu petang...
View this Fotopage entry
Along CaPR
Latest entry:Kursus Fitrah Power
Anjuran: Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) Lokasi : Bukit Keluang Beach Resort Peserta : 40 orang Kursus Penjernihan Fitrah / Fitrah Power Training "Bersama Membangkitkan Potensi Fitrah" www.fitrahpower.com maklumat / pertanyaan : info@fitrahpower.com View this Fotopage entry
fitrah...
N a de R u l e
Latest entry:Hepi Birthday Mia!
Mia on her 2nd birthday,5 April 09 View this Fotopage entry
You
Jismin Yusoff
Latest entry:4th Day BANGKOK
well, time to say goodbye to bangkok. i'm definitely gonna miss all the traveling, especially our tour guide, Awie yg sgt kelakar & ada je benda nk cite. Dia ni auw la sket, tp still oke. Phrases from him that we would never forget definitely will be ,"U walk straight, is lekok, is betul"(that's him giving direction to a tourist, sambil buat hand gesture, no wonder mat salleh tu paham). funny oke. x masuk lg sgala cerita ceriti sejarah thai & pattani. fun fun fun. before balik, we did a last minute shopp... View this Fotopage entry
cozy vamp
Latest entry:Fraser Hill Trip
View this Fotopage entry
CD and cassette front cover..
shAkikkin dear
Latest entry:snowboarding at ryuoo
View this Fotopage entry
Mok Nik
Latest entry:Yellowstone National Park - The Mud Volcano
The Mud Volcano and the Sulfur Caldron is probably the best smelling area in the park (not that other areas don't effuse hydrogen sulfite, but the most impressive arouma has to come from around here!). The sulfur caldron is among the most acidic spring the park, with a PH of 1-2 (that's close to one molar of strong acid!). View this Fotopage entry
The Mud Volcano
Balistix Mania
Latest entry:QuanTiTy SErveYor DiNner!!!
Majlis untuk meraikan junior2 kiut....yang diadakan oleh senior2 skemas diagram...our family..department of quantity serveyor... View this Fotopage entry
bobo n fizi
karat zay
Latest entry:it's the end
my digital camera broke down a couple of months ago. and i'm definitely not buying another one 'cos: (1) i'm sick of compact cameras, and (2) i'm sick of digital photography. i think it's more of the latter. don't get me wrong, i love photography. i just want to be more dynamic. and less shallow. 'cos digital photography made me take photography for granted. i could delete bad, blurry pictures. most of the time, i wasn't even in the mood to shoot anything. always waiting for that perfect moment that ne... View this Fotopage entry
those kids from Edisi Siasat NTV7
milo sedap
Latest entry:hi cik adik.nak ngorat bley.
View this Fotopage entry
love strawberry sooooooooo much!
syaz ONE
Latest entry:final project ed1
wah...payah nak wat benda nih....x tidur 3 mlm....nak score a punyer pasal.... View this Fotopage entry
Cordomax Zardogan
View this Fotopage latest entry
risya R S
View this Fotopage latest entry
a im a n i br a h im
Latest entry:Hazrizam & Azira
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016