Want your
own Fotopage?








 
satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-Feb-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Tasik Raban

 
 
memburu ikan
 
jambatan baru..jalan pun baru
 
 
cakap je..nak gi mana..free of charge !
seorang yg melayan blues
chalet
 
 
anak rintik bapa borek
opss..terlepas dah
 
pakcik malu..kome mesti buh dalam fotopage nih
 
 
 
 
 
 
 
 
lokasi - tasik raban,lenggong,perak


raban..nama tempat di sebuah lokasi yg bermisteri

masa CNY lepas,kita pi jenjalan ke tasik raban..jaraknya dr gerik about 65km dan dari kuale..or kuala kangsar dlm 45km kot..best..sebab masa pi arituh cuaca okeh..yelah..kat malaysia maupun kat gerik tgh kemarau..so nak pi memana takde halangan sangat..just panas terik sesangat ajer


kota yg dihuni oleh orang2 yg tampan sahaja

tempat nih..takat nih baru ada chalet..dan tengah rancak buat jalan baru dari kuala kangsar ke lenggong..melebarkan jalan dan kalau dah siap..jarak gerik ke kuala maybe take 45minutes aje even jaraknye agak jauh dalam 100km


budak kampung mesti terer memancing

kesimpulannya..tasik raban best..dekat dgn lata kekabu dan juga gambar di bawah ini


kubur di tepi tasik


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net