satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-Aug-2008 18:00 Email | Share | Bookmark
Jalan-jalan @ Kedah : Futsal

lampard kuale !
 
 
penjaga gol sensasi masa kini
 
action lebeh !
 
mayat hidup merbok
 
 
 
merenung jauh ke hadapan
macam pendatang baru turun tongkang
kebusukan !
korek telinga amalan harian
 
 
 
 
 
 
 
 
melihat air yang tenang jangan disangka tiada spender !
Lokasi : Gurun, Kedah

Time jadi NR kat Merbok dulu, selalu je habiskan masa merayau-rayau di sekitar Kedah dengan pelbagai aktiviti, antaranya bermain futsal..bukan selalu lah, agak jarang sebenarnye..hehe

Main futsal kat sini, takdela mahal mana, average bayaran satu jam tu dari RM 45-70 je..

P/S : Sebelum saya sampai kat Gurun ni, selalu assume yg. Gurun ni tempat terpencil..dah masuk tempat ni, indah khabar dari rupa...moralnya, jangan kita terpedaya dengan cakap2/pandangan mata kita




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net