satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-Jan-2008 02:20 Email | Share | Bookmark
MERAYAU-RAYAU DI MALAM HARI

 
 
 
 
 
 
 
 
Lokasi : Dataran SP; 4.00am

Malam itu, kami menghabiskan masa 4 jam di Nasmir - 11pm - 3 am, lepastu kami pegi kedai lebai (jalan nak pi ka Kelab Cinta Sayang) lepak sejam layan sisha dan minum ayaq lagi, lepastu kami lepak kat dataran yang menjadi mercu tanda terbaru; yang baru siap 2 3 hari before sambutan 31 Ogos 2007 lepas..Sungai Petani atau lebih glemer ngan panggilan SP/espee lanih waktu malamnye tak happening cam dulu dah, dulu happening coz dipenuhi ngan mat-mat rempit

Buat encik Dauss ngan Khalis, thanks jadi model tak berbayar dan menemaniku malam turr...banyak lagi aku kena blaja dalam photog ni, biar la pelan-pelan pi, takyah nak gopoh-gopoh

Also Encik Federe a.k.a Firdaus thanks share knowledge ngan aku malam tu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net