satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Jan-2008 00:30 Email | Share | | Bookmark
AYARQ TIN

Lokasi : Rumah sewa

Ayarq tin atau sebutan baku - air tin sedap diminum masa cuaca panas cam skrang ni...

Credit to Bond: pengambik gambar ni


Sunday, 20-Jan-2008 23:55 Email | Share | | Bookmark
KENARIanz

daihatsu
born to
rally ? :P
Lokasi : Rumah

Daihatsu born to rally ?

6 tahun sudah berbakti


Friday, 18-Jan-2008 22:20 Email | Share | | Bookmark
MENENGUN'

aku boring
sedih tak dapat digambarkan
memikirkan sem lepas ketika ada tv lagi


Lokasi : Rumah sewa

Boring betul kalau takde t.v kat rumah macam duduk dalam gua batu..hari2 main PES , dengar lagu , tido dan makan......dan tahap tepu keluarq malam2


Friday, 18-Jan-2008 22:01 Email | Share | | Bookmark
DATING DENGAN AWEK DI PETANG HARI

 
ikat tali kasut
ikat tali helmet

Motor saya dah guna setahun..sampai ke gunung saya daki




Saya suka jumpa awek saya di petang hari...

Lokasi : Dating - SP


Saturday, 12-Jan-2008 02:20 Email | Share | | Bookmark
MERAYAU-RAYAU DI MALAM HARI

 
 
 
View all 8 photos...
Lokasi : Dataran SP; 4.00am

Malam itu, kami menghabiskan masa 4 jam di Nasmir - 11pm - 3 am, lepastu kami pegi kedai lebai (jalan nak pi ka Kelab Cinta Sayang) lepak sejam layan sisha dan minum ayaq lagi, lepastu kami lepak kat dataran yang menjadi mercu tanda terbaru; yang baru siap 2 3 hari before sambutan 31 Ogos 2007 lepas..Sungai Petani atau lebih glemer ngan panggilan SP/espee lanih waktu malamnye tak happening cam dulu dah, dulu happening coz dipenuhi ngan mat-mat rempit

Buat encik Dauss ngan Khalis, thanks jadi model tak berbayar dan menemaniku malam turr...banyak lagi aku kena blaja dalam photog ni, biar la pelan-pelan pi, takyah nak gopoh-gopoh

Also Encik Federe a.k.a Firdaus thanks share knowledge ngan aku malam tu


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net