satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Mar-2008 20:24 Email | Share | | Bookmark
Menara Alor Star

 
 
 
View all 4 photos...


Baru 2x naik menara...Insya Allah, ada masa nak pi lagi


Saturday, 22-Mar-2008 14:31 Email | Share | | Bookmark
PAKMA @ Rafflesia di Gerik

 
 
 
View all 11 photos...



Pertama kali tengok pokok rafflesia dari dekat di Hutan Diraja Belum

Lokasi : 50 km dari Gerik..naik bot dari jeti dalam 15 minit ke tempat nak tengok pokok rafflesia ni

Banyak chalet under government agency kat Royal Belum ni,line telepon pun dah ada....chalet under MKLand pun ada gak, rasa-rasanya chalet yang depa renovate tu, bulan April ni bukak kot


Friday, 21-Mar-2008 04:30 Email | Share | | Bookmark
Sekitar rumah



Saturday, 1-Mar-2008 23:48 Email | Share | | Bookmark
Suasana pilihanraya

 
 
 
View all 6 photos...
Suasana di Baling, gambar ni saya amik sehari selepas Parlimen dibubarkan


Thursday, 7-Feb-2008 23:50 Email | Share | | Bookmark
TANJUNG DAWAI

 
 
 
View all 6 photos...



gambar tak banyak, nanti aku pegi amik lagi insya-allah

Lokasi : Tg. Dawai

Tg. Dawai

- 38km dr Sg. Petani
- banyak jual belacan
- kedai ikan bakar yg. harganya boleh kata murah la
- terpisah dengan Pantai Merdeka, naik bot kena singgit kot, kalau nak pi Pantai Merdeka naik kenderaan kena pusing ka SP - Tikam Batu - Pantai Merdeka(kg. Datuk K)


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net