satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  [56]  57  58  59  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Panjat tembok Berlin PJ

it's me
fizi berjaya melepasinya
nasi lemak motor besar
View all 6 photos...
ahahaha...ni saje je aku buh..time kitaorg fly..oit pak gad..korang ingat cerdik dan bijak ke..kami lagi intelligent...hahahah...


Tuesday, 10-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Abu Bakr College UIA PJ

zainab college
laluan berhantu
bilik budak baik
View all 16 photos...
ha..kalu nak tau..ni lah abu baqr college..terkenal dgn gelaran abc..kolej plg happening di dunia..macam2 ada..jual prepaid..air tin..mercun..cd..baju..huhuh..mmg happening..tp bab belajar tuh pandai la cover sendrik tau...menyeramkan tuh takde lak..aku rasa hantu pun takut nak berkeliaran kat sinih


Monday, 9-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
KAMAL FADHLY (2)

 
 
 
View all 5 photos...
hey hey hey


Sunday, 8-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
ABC 225

musa angkat tangan
rauf and sham,yg plaster kepala
posing manja
View all 28 photos...
kawan2 aku yg sporting moting..yg hepi sokmo..yg baik tahap gaban korang leh la usha air liur meleleh,bodi yg seksi,mulut yg seksi,kaki yg skema diagram..dan tak luper juga suara yg lunak..hahaha


Saturday, 7-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
14 PJ

 
seksyen 14
 
View all 4 photos...
tempat femes kitaorg nak fly nak dating nak skodeng nak ape2 lagi yg korang nak la
sebut aje 14,pj..sape tak kenal among student uia maupun um..maupun org sekitarnye..aku suka melepak kat sini..esp malam2 aku suka lepak kat taj..cc alfaone..kedai2 kat sinih pun aku slalu gak survey..jaya,7e,mcd bla bla bla..pendek kata..kat 14 macam2 ada..suma dah lengkap..masjid dan surau pun ada!


[<<  <  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  [56]  57  58  59  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net