satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  44  45  46  47  48  49  50  [51]  52  53  54  55  56  57  58  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Federal Highway

 
 
 


Sunday, 9-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rokok

total cost = rm6
 
 
View all 4 photos...
rokok..benda yg best buat aku..dr zaman pmr sampai zaman 20an..

rokok..banyak dah kempen pasal bahaya merokok tapi aku tak kisahkan lagi..lantak la

rokok..harga tetiap tahun meningkat..dr rm5 bleh beli dunhill20 skrang rm 6.50 dah..adehh

rokok..kalu aku tak isap sehari..aku rasa lidah aku kelu untuk berkata



Saturday, 1-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
2005

 
 
 
View all 20 photos...
hepi new yearrrrrrrrr...2005 datang jugak..erm..aku pun dah masuk 20 maa..hehe..thanks to all visitor yg slalu jenguk2 kat fotopages aku nih..tak brape best sgt kot..hehe..pepehal pun..aku berazam tahun 2005 akan lebey aktif dlm aktiviti menangkap pic..cewah..

pic2 bawah nih masa aku dgn kawan baik aku dr skolah..faizal a.k.a bob..kitaorg kuar dgn dak2 utm kl..dia pun student sana gak..all of them dak2 dip meka engine...aiseh..tak brape kenal sgt sebab baru 1 or 2 time jumpe diaorg...memang korang gempak dan ganas bangat ! buat diaorg sape ntah..aku tak brape igt sgt..acai,shah n the gangs..teruskan usaha murni ande..heheh


HAPPY VIEWING



Saturday, 18-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
ROCK THE WORLD V

 
 
 
View all 5 photos...
TENSEN..KECEWA...KESAL

tu aje yg dpt didescribekan oleh seorang yg bernama kamal fadhly
kesal kerana tidak membawa kamera sony dsc 8 nyer ke konsert gig terbesar di malaysia yg hanya dianjurkan setahun sekali

kesal kerana sudah 3x pegi still tak bawak camera...kekadang tuh lupa...

yg dapat diubati kesalnyer hanyalah cenderamata khas dr fatboyrecords

INFO ABOUT ROCK THE WORLD 5
-tiket rm20..3000 pertama dpt t shirt free..5000 pastuh dpt air free..tp aku yg 3000 first dpt gak air free..leh refill banyak kali..cayalah 0)
-start sepatutnya kul 3 tp start lepas azan asar..orait
-mulanya nampak cam nak hujan tp makin petang makin panas..tu yg best
-venue kali nih kat stadium merdeka..sebelum nih kat KLCC..sini agak lepak skit..duk atas padang..tak duduk atas tar
-1st band tragic comedy..mmg best lah
-2nd band couple..kelakar lah vocalist band nih..suara mamat tempe
-bands yg best buat aku one buck short,roots n boots,cromok,hidden,dragon red,oag
-kureng buat aku evenstarr,7 collar t shirt,nice stupid playground,tempered mental
-totally ada 16 bands..aku tak tengok yg last..disagree aku dah chow
-10000 fans dtg dr jauh mahupun dkt
-ada pergaduhan kecik antara budak yg tak bermoral


Sunday, 14-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya

 
pas semayang raya
 
View all 12 photos...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN SEKIRANYA ADA SALAH HARAP DIMAAFKAN





[<<  <  44  45  46  47  48  49  50  [51]  52  53  54  55  56  57  58  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net