satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  39  40  41  42  43  44  45  [46]  47  48  49  50  51  52  53  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Masjid di Malaysia

dr kejauhan
 
dome
View all 13 photos...
lokasi - masjid sultan salahuddin abdul aziz shah
penangkap gambar - hamba dan an
transport - bah tunja



menara masjid

Quote:
sebenarnye dalam masjid shah alam tak dibenarkan amik gambar tp degil gak ! amik gak gambar dalam masjid



an..kembalilah ke pangkal jalan


Wednesday, 23-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
FOTOPAGES - berbayar ?

fotopages sudah berbayar


Tuesday, 22-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KLCC - khayalan tingkat tinggi

 
berjalan di kaki langit
di taman surga
View all 13 photos...
lokasi - klcc
penangkap gambar - hamba dan an



mohd shahjohan yeop ibrahim - model tanpa bayaran

Quote:
kesiannyer kawan aku..shah johan atau lagi mesra dgn name an..dipaksa menjadik teman aku gi berjalan di kala minggu 19 februari2005..kemasaman muka terserlah dlm gambo atas tu..sori weh..nanti aku blanje lagik nasi goreng kuali kat wisma mca tu..ngeh ngeh ngeh..



khayalan tingkat tinggi

Quote:
di kala suhu mencecah 37celcius masa ngamik pics around 3 pm - 4 pm..berpeluh2 dibuatnyer



Saturday, 19-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tasik Raban

 
 
memburu ikan
View all 24 photos...
lokasi - tasik raban,lenggong,perak


raban..nama tempat di sebuah lokasi yg bermisteri

masa CNY lepas,kita pi jenjalan ke tasik raban..jaraknya dr gerik about 65km dan dari kuale..or kuala kangsar dlm 45km kot..best..sebab masa pi arituh cuaca okeh..yelah..kat malaysia maupun kat gerik tgh kemarau..so nak pi memana takde halangan sangat..just panas terik sesangat ajer


kota yg dihuni oleh orang2 yg tampan sahaja

tempat nih..takat nih baru ada chalet..dan tengah rancak buat jalan baru dari kuala kangsar ke lenggong..melebarkan jalan dan kalau dah siap..jarak gerik ke kuala maybe take 45minutes aje even jaraknye agak jauh dalam 100km


budak kampung mesti terer memancing

kesimpulannya..tasik raban best..dekat dgn lata kekabu dan juga gambar di bawah ini


kubur di tepi tasik


Friday, 18-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

coming soon

->tasik raban
->petaling street
->central market
->klcc
->kl sentral
->bukit bintang

takde mase nak upload..nak visit fotopages sendrik ada mase

hope bersabar yer


[<<  <  39  40  41  42  43  44  45  [46]  47  48  49  50  51  52  53  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net