satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Jun-2008 16:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan @ Kedah : Titi Hayun & Tangga Kenari

jambatan gantung @ titi hayun
 
 
View all 9 photos...
Lokasi : Titi Hayun, Yan

Kat Kedah ni, banyak air terjun..dari Baling sampai Yan, saya rasa ada lebih 5 kawasan perkelahan air terjun ni..

Kat Titi Hayun, terdapat Tangga Kenari. Taktaulah boleh pegi sampai ke Puncak Jerai ke tak..pernah naik tangga ni, tapi tak larat nak pegi sampai atas, lagipun gelap dan certain couple amik kesempatan tempat sunyi camni buat keje tak senonoh

p/s : Titi Hayun, belakang pekan Yan jer


Wednesday, 11-Jun-2008 11:15 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan @ Kedah : Papan tanda sana - sini

 
 
 
View all 6 photos...
Lokasi : Kedah

Nama tempat di Malaysia, unik





Sunday, 8-Jun-2008 07:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan @ Kedah : Tanjung Jaga

berjaga-jaga
pabila melalui
jalan ini
View all 4 photos...
Lokasi : Tanjung Jaga, Yan (4 km kot dari Pekan Yan)

Tanjung Jaga, tempat best untuk tengok sunset..tapi kena la pandai-pandai park kereta..jalan berbukit-bukit, sepanjang 2km, tebing di bawahnya adalah laut

Tanjung Jaga menyimpan satu kisah pembunuhan...


www.justkhai.com/cinta-tiga-segi-aka-perangkap-cinta


Thursday, 5-Jun-2008 02:55 Email | Share | | Bookmark
Minyak Oh Minyak

sini sama ramai
shell pun sama, orang dah lupa kes FITNA :p
buat duwet sungguh
View all 10 photos...
Lokasi : Gerik

Dan situasi sama di seluruh negara macamni kan

Kesian kita, minyak naik 5 Jun 2008, semua pakat serbu stesen minyak

Mana tahu, 2 3 bulan lagi naik lagi 2-3 kupang


Wednesday, 4-Jun-2008 03:30 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan @ Kedah : Pulau Bunting (2)

 
 
 
View all 19 photos...
Lokasi: Pulau Bunting, Yan (kira-kira 10km dari Pekan Yan)

Sedutan gamba-gamba yang diamik...pegi sorang-sorang je, al maklumlah masa pegi semua member dah pulang ke kampung halaman memasing..





[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net