satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  [21]  22  23  24  25  26  27  28  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Apr-2006 02:34 Email | Share | | Bookmark
Tiket

 


Lokasi : Sunway

Frame tiket kali kedua actually dah setahun dari tarikh tiket tu dibeli..saya tak naik bus direct KL - Gerik..sejak memberambuskan diri dari KL dan berkelana ke SP

Pasni if ada kenaikan harga bahan bakar for sure tiket pun melonjak-lonjak keinginannya nak naik


Wednesday, 19-Apr-2006 02:07 Email | Share | | Bookmark
Bawa keranda

 


Lokasi : Highway PLUS dekat Nibong Tebal

Mamat nih sure tensen....muka pun mandorm jerk.... tetambah orang lak snap muka dia

Ape-apepun nih la roda hidup kita..lahir...hidup..wat masalah..cari masalah...takwat masalah..last-last masuk kubur


Wednesday, 12-Apr-2006 02:58 Email | Share | | Bookmark
Hari minggu

 


Lokasi : SP

Hari minggu di hostel..cukup membohsankan kalau tak balik rumah..rasa duk kat penjara Outram takpun kat Pulau Buru je


Tuesday, 11-Apr-2006 02:15 Email | Share | | Bookmark
Bergambar dan digambar

 


Lokasi : SP

Dalam gambar ini ada 3 orang jurugambar tak profesional


Monday, 10-Apr-2006 02:00 Email | Share | | Bookmark
SMS

 


Lokasi : SP

SMS memang satu trend masekini....buat mereka yg. suka menuleh message la...
Tp. kalau yg. maleh nak taip..suka call...atau yg. kurang pulus tu....menopupla dua bulan sekali...depend kat orang tu gak....

SMS....satu bentuk perniagaan globalisasi skrang nih



[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  [21]  22  23  24  25  26  27  28  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net