satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-Aug-2008 07:20 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan @ Kedah : Hitam Putih

 
 
 
View all 5 photos...
Lokasi : Taman Lembah Bujang

Aktiviti sampingan, mengambil gambar rakan-rakan..sekarang kita mungkin tak rasa lagi value gambar ni, tapi lepas masing-masing membawa hala tuju sendiri...jika dipanjangkan usia, gambar-gambar ni buat penggamit memori silam kita...


Thursday, 7-Aug-2008 18:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan @ Kedah : Futsal

lampard kuale !
 
 
View all 24 photos...
Lokasi : Gurun, Kedah

Time jadi NR kat Merbok dulu, selalu je habiskan masa merayau-rayau di sekitar Kedah dengan pelbagai aktiviti, antaranya bermain futsal..bukan selalu lah, agak jarang sebenarnye..hehe

Main futsal kat sini, takdela mahal mana, average bayaran satu jam tu dari RM 45-70 je..

P/S : Sebelum saya sampai kat Gurun ni, selalu assume yg. Gurun ni tempat terpencil..dah masuk tempat ni, indah khabar dari rupa...moralnya, jangan kita terpedaya dengan cakap2/pandangan mata kita




Wednesday, 30-Jul-2008 18:15 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan @ Kedah : Kemalangan di Bedong

 
 
 
View all 4 photos...
Lokasi : Bedong, S.P (15 km dari S.P)

Gambar ni saya amik masa pas balik dari bersiar-siar sekitar Guar Chempedak a.k.a Guaq..kalau tak salah saya, ada dalam satu filem lakonan P.Ramlee ke apa(film hitam putih) menyebut tempat bernama Bedong ni...kat Bedong specialnya ada pasar malam Bedong, mee Abu, kedai karaoke yang banyak, burger Bedong (dekat bus stop depan BSN Bedong)..dan polis Bedong suka buat roadblock tahan kereta, hehe...yang penting kedai tomyam pangkin tempat kami lepak2 malam minggu tengok EPL dulu..i really miss dat moment maa duk di Kedah ni

Opss..jangan dilupa rumah orang tua terletak di Bedong juga, so kita ni..harap2 simpang jauh la, jangan jadi anak tak kenang budi hantar parent ke rumah orang tua...


Monday, 28-Jul-2008 03:15 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan @ Kedah : Kuala Singkir

 
 
 
View all 9 photos...
Lokasi : Kuala Singkir, Yan

Saya selalu lepak-lepak di sini sepanjang setahun bergelar NR student...best, i love this place, sungguh mendamaikan dan tenang je hati(n hope dapat cari port camni at new place ni)...hari Rabu, pegi ke pasar malam Singkir, pasar malam kecik je dan makanan murah-murah..orang Kedah sebut Singkiaq, sape-sape nak kawin dengan org. Kedah ke, rajin2 la belajar cakap Kedah, it's nice kalau kita faham culture orang lain kan...




Friday, 25-Jul-2008 15:30 Email | Share | | Bookmark
Kucing

Kucing kampung..masa saya dan kenkawan menyewa kat luar di Taman Lembah Bujang dulu, antara aktiviti mengisi masa boring kami adalah membuli anak-anak kucing..


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net