satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-May-2006 16:30 Email | Share | | Bookmark
21

I turn 21 tomorrow...see ya...Insya Allah lepas 13 Mei akan diupdated..now I'm busy ler

Semoga saya dapat mencapai apa yang lagi baik pada hari ini dan hope is dapat 'mentererkan' diri dalam skill Photography...harapan besar

Akan dibuat dalam tempoh terdekat ~

:: Register nama jadi pengundi(tak sabar nak mengundi PRU 2008..Insya Allah )

:: Update gambar-gambar dalam Fotopages

:: Tunggu result Exam


Monday, 24-Apr-2006 04:34 Email | Share | | Bookmark
EGO sangat !

 


Lokasi : Kuale, Perak D.R

Antara motor yang termasuk dalam mimpiku...motor lain ialah Nouvo ngan Vespa..capture using W800i

After this nak berehat sat mengupload gambo...tumpu final exam laks.. sambil mencari ilham baru

Majulah Fotografi untuk Negara

Takziah khas untuk mantan TPM, Tun Ghafar Baba yang meninggal dunia pada 23 April dan juga buat MGG Pillai yang meninggal pada 28 April lepas


Monday, 24-Apr-2006 01:56 Email | Share | | Bookmark
Burrrpppp....burger

 


Lokasi : Gerik, Perak D.R

If saya boring makan nasik..saya makan burger...sokmo kalau balik Gerik slalu ar singgah-menyinggah beli burger...bro. nih sehari leh jual 150-200 biji burger...duk hometown je cari makan...

Guna kamera hset je amik gambo ni...


Saturday, 22-Apr-2006 23:26 Email | Share | | Bookmark
Takde

 


Lokasi : Konsortium Bas Ekspres

Takde ? Takde tiket bas naik free..ha ha ha..meranalah hidup kena halau kuar dari bas

Saya dulu ada gak kenangan camni la..around 1998..mase tu nak naik bus..

Dari KL - Kulim and that time saya Form 1...(that time gak...saya stay kat Kulim..hehehe..merantau banyak tempat betul)

So..nak jadikan citer..masa ada abang tu datang nak cek tiket bus kite (saya n my uncle..mase tu dia cuti sem)...kitaorang gitau la yang dah cek tiket tu..

Padahal...

Melilau duk cari tiket bus...ralit sangat baca magazine...Ujang tak silap... ...so brother tu gi la cek orang lain....n lastly..saat2 yang ditunggu pun tiba..

Dia wat announcement kuat2..."Ni ada 2 orang lagi tak bagi tiket nih.."wah,melilau cari...so dia stare kat kitaorang..mula la gabra...duk carik2 mana la tiket....nasib la dia consider gak..tolong gak cari....

Lastly...tgk2 2 keping tiket tu terselit celah between 2 seats tu..hehehe....



Kesimpulannyer...jagalah tiket anda bebaik


Saturday, 22-Apr-2006 23:11 Email | Share | | Bookmark
Bendang

 


Lokasi : Area sebelum Tol Sungai Dua, Penang

Bendang yang menghijau....alangkah bahagianya dapat mengshoot gambar nih dengan penuh dedikasi...sure pueh hati


[<<  <  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net