satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Jun-2006 15:43 Email | Share | | Bookmark
BOTOL BERKACA

 


Lokasi : Sebuah bilek di KL masa itu

Lame weh kawe xupdate fotopages ni..ada kalanya rasa boring nak amik gamba..kamera lonih duk wat problem. Acu nak on kamera, semacam stuck..nok tunggu 5 6 minit baru bleh on..gitu gok mase nok off

Masih menunggu kamera DSLR di tangan*bile la nak dapat*....Yon bile lagi nak beli..hehe


Thursday, 1-Jun-2006 04:52 Email | Share | | Bookmark
KOMIK DARI JEPUN

 


Lokasi : Kedai komik kat Sungai Wang

Actually kawe tak minat komiks nih..ntah la..dari kecik lagi tak minat..minat baca novel macam Enid Blyton (betul ke eje ni) n so on

Sampai la besau minat novel dari komik..magazine leh layan lagi

Tengoklah

Wajib tengok jugak


Sunday, 28-May-2006 04:48 Email | Share | | Bookmark
MASJID UBUDIAH



Lokasi : Kuala Kangsar

Gambar ni kawe amik masa gi Kuale..lame dah..ada kot sepurnama lepas....herm...buring-buring takleh uplod gamba kat Fotopages nih...kawe uplod gune Imageshack

Buat Erul anda dinasihatkan jangan beli DSLR lagi tahun depan..tunggu aku wei..gambar ni diamik guna hset w800i..so gambar tu paham2 jela..heheh

Majalah Playboy di Kelantan

Kawe kelik Kelate 28 Mei nihs..hak hak hak..nak carilah magazine tu




Wednesday, 24-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
KONSORTIUM BAS EKSPRES



Lokasi : Slim River

Ambe suke naik bas nih sebab cepat..if dari Utara nak pi KL...dia selalu stop kat Hentian Simpang Pulai, Ipoh tu berenti pun jap je around 15-20 minit leh la nak melepas-lepas...jarang la masuk kat kedai kat hutan kat Slim River tu..kalau orang bese naik sure tau katne tempat yang ambe royat tu

Senaman Pok Jeng


Sunday, 21-May-2006 02:45 Email | Share | | Bookmark
FAKE LOMO

lomo di wilayah celcom


Lokasi : KLCC

Gambo fake lomo yang menjadi uji kaji pertama saya..tenkiu kat geng-geng FMDC especially Miss Jay yang jadik chekgu lomo kat forum & Mknace yang bagik tutorial via his fotopages...jasa dan ilmu korang memang bergune

Gambaq nih saya snap dalam terowong dari KLCC Convention Centre ke Suria KLCC tu..lame gak ler gambaq nih..mase tu dalam study week..sempat gak la lepaks di KL..ish ish ish

Err..any comment pesal FAKE LOMO..tatau la jadik ke idak..

Pensel


[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net