satu cerita tentang
Image Hosted by ImageShack.us
By: Kamal Fadhly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Nov-2007 12:55 Email | Share | | Bookmark
bukan untuk dijual(setakat ini)

adik-adik nye motor, abang long perati dan tembak buh dalam fp

@ sp


Thursday, 22-Nov-2007 12:45 Email | Share | | Bookmark
bard the bad boy

Bard selalu habaq tak larat...

@ sp


Thursday, 15-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
AYAM SERAMA

Dalam 4 5 tahun lepas , ayam serama pernah menjadi satu "fenomena kegilaan" especially di Kelantan dan negeri pantai timur yang lain, saya ingat lagi, boleh dikatakan setiap minggu seluruh pelusuk jajahan Kelantan, mesti ada aje yg. menganjurkan pertandingan ayam serama..hadiahnye pun bukan calang-calang hadiah, dan rating harga ayam serama masa itu boleh mencecah sampai puluh ribu pun ada..tapi sekarang ini, saya rasa tidak lagi kedengaran pertandingan ayam serama..biasalah, ia merupakan satu pertandingan yang "bermusim"...

Lokasi gambar : Gerik Perak D.R


Wednesday, 7-Nov-2007 08:33 Email | Share | | Bookmark
PANTAI

Gambar-gambar ni saya ambik masa raya baru-baru ni, tak silap saya raya kedua kot..kitaorang dah mandi laut yela, sesekali balik kampung, berkumpul semua sanak-saudara baru la time macamni nak spend time sama-sama

Lokasi gambar : Pantai Pulai Belongan Bachok Kelantan D.N


Friday, 26-Oct-2007 22:15 Email | Share | | Bookmark
AYAM O AYAM

Ayam serama makan beras hari-hari...macam kita makan nasi hari-hari


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net